Termeni si conditii de utilizare

  1. DEFINIȚII
  • CURSBNRASTAZI.ROeste un site de prezentare a cotatiilor valutare si a cotatiilor de criptomonede in timp real.
  • Utilizatoresteaceapersoană cu vârstă de peste 18 ani care accesează site-ulcursbnrastazi.rocu scopul de a de a se informasau a utilizadateleprezentatepe site-ulcursbnrastazi.ro.
  • EVOLUTII VALUTA – reprezintăaceasecțiune din cadrul site-uluiro prinintermediulcăreiautilizatorulpoateaflainformatiidespreevolutiacursuluivalutar la anumitevalute.
  • CONVERTOR VALUTA – reprezintăaceasecțiune din cadrul site-uluiro prinintermediulcăreiautilizatorulpoateefectuaconversii de valute.
  • CODURI BIC & SWIFT – reprezintăaceasecțiune din cadrul site-uluiro prinintermediulcăreiautilizatorulpoateaflalista de coduri BIC & SWIFT din Romania.
  • LISTA BANCI – reprezintăaceasecțiune din cadrul site-uluiro prinintermediulcăreiautilizatorulpoateaflalistabancilor din Romania.
  • ACASĂ – reprezintăaceasecțiune din cadrul site-uluiro prinintermediulcăreiautilizatorul se poateîntoarce la căutareainițială din cadrul site-ului.

 

  1. DISCLAIMER

 

CURSBNRASTAZI.RO nu isiasumaraspundereapentrueventualelepierderifinanciare ale utilizatorilor care calculeazasume de bani cu ajutorulconvertoruluiprezentpe site.

 

CURSBNRASTAZI.RO nu isiasumaraspundereapentruoricepierderefinanciara a utilizatorilor care consulta site-ulcursbnrastazi.ro pentrucalculareasumelor de baniproprii.

 

CURSBNRASTAZI.RO prezinta un curs valutarpreluat de pe site-ul BNR, prinurmareeste un curs valutarestimativ in functie de cotatiile BNR.

 

Utilizatorulisiasumaraspundereapentruoriceinexactitate a cursuluivalutarprecumsipentruoriceneconcordanta cu realitatea din piata a cursuluivalutar din ziuaconsultarii site-uluicursbnrastazi.ro

 

Utilizatorul se obligă ca prinfolosirea site-uluicursbnrastazi.ro să nu reproducăsausăfoloseascămaterialeleprezentatepeprezentul site, fărăacorduladministratorului site-uluisaufără a solicitaacordulînacestsens.

Prinfolosirea site-uluicursbnrastazi.ro sunteți de acord cu termeniișicondițiileașa cum au fostprezentatemai sus.