Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

  1. Cine suntem? Ce facem?

Prezenta secțiune a site-ului cursbnrastazi.roface referire la protecția datelor personale așa cum sunt ele prevăzute și reglementate prin Legea nr. 677/2001 (Legea pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date) și prin Legea nr. 506/2004 (Legea privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice).

 

  1. Ce date colectăm? De ce le colectăm?

Singurele date pe care noi le colectăm sunt datele oferite de terțe părți ca de exemplu Google Analytics, Facebook și WP Statistics prin intermediul fișierelor de tip cookies. Acestea practic ne oferă statistici cu tipul de utilizatori ne referim aici la vârsta, interesele, frecvența cu care aceștia ne vizitează site-ul.

Colectăm aceste date pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută atunci când ne vizitați site-ul și bineînțeles pentru a ști ce alte oferte să vă oferim.

  1. De la cine obținem aceste date?

Datele le obținem de la terțe părți ca de exemplu: Google Analytics, Facebook și WP Statistics.

  1. Ce poți face dacă nu îți dorești să colectăm date prin intermediul terțelor părți?

Dacă nu dorești să colectăm date despre tine atunci poți dezactiva opțiunea de salvare a fișierelor de tip cookie din meniul ,,Preferințe’’,aceastăopțiune o poțiregăsi pe orice Browser ca de exemplu: Google Chrome, Internet Explorer, Firefox.

  1. Ce legislație respectăm?

Respectăm Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind Protecția Persoanelor Fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.